Synstest

Få foretaget en synstest

gratis synstestVi kan alle få problemer med vores syn. Faktisk er det noget, der vil ske for de fleste. Vores syn bliver nemlig dårligere i takt med, at vi bliver ældre. Mange vil derfor på et tidspunkt få behov for briller eller kontaktlinser.

Hvis man tror, at man har brug for briller, bør man først få foretaget en synstest. Synstesten kan bruges til, at bestemme hvilken styrke glas man har brug for i sine brilleglas eller kontaktlinser. Noget der er ret essentielt for, at kunne få briller eller kontaktlinser.

Selvom man kun mener, at man har brug for læsebriller er det derfor en god ide, som minimum, at få foretaget en synstest. Det er noget, som de fleste gerne vil have gjort gratis og heldigvis er der gode muligheder for, at få en synstest.Kun hos Synoptik får du
et certificeret synstjek godkendt af Dansk Standard på bare 20 minutter.

Bestil tid til en certificeret synstest fra Synoptik her.

Masser af muligheder for synstest

Der findes i dag masser af muligheder for, at få en synstest. Det handler bare om, at kigge sig ordentligt omkring. De fleste optikere tilbyder forskellige former for synstest. Optikerne har selvfølgelig et ønske om, at man bagefter køber sine briller/kontaktlinser hos dem, men det er normalt ikke noget krav.

Synstest hos Synoptik

Synoptik er en af de optikere, der tilbyder en synstest. Faktisk er der mulighed for, at få foretaget en større synstest, hvis man har behov for dette. Hvis du ikke er interesseret i en større synstest kan du også sagens nøjes med, at få undersøgt hvilken styrke du har brug for.

Der er mulighed for, at gå ind i alle Synoptik´s butikker og bede om sådan en synstest. Normalt er der ikke behov for, at man bestiller tid, men det er alligevel en god ide, at gøre. Så er man sikker på, at de har tid til én når man kommer. Det er desuden let, at bestille tid via internettet, så der er ingen grund til ikke, at gøre det.

Der er også flere andre optikere, der tilbyder en synstest.

Øjenlægen

Hvis man har problemer med ens øjne kan man også gå til en øjenlæge. Det er dog desværre normalt, at der er en ufattelig lang venteliste for, at få en tid hos øjenlægen. Det vil dog normalt være gratis, da det er dækket af det gule sygesikringskort. Det er dog vigtigt, at man selv undersøger på forhånd hvorvidt ens besøg hos øjenlægen er dækket eller ej.